PROJEKTIT

Train your Brain!

Keväällä 2021 käynnistyvä Erasmus+ Train your Brain! -yhteishanke keskittyy koodauksen ja sosiaalisten taitojen vahvistamiseen.

Train your Brain! parantaa oppilaiden kykyä menestyä etäopetusympäristöissä. Toiminta sisältää koodausta, visailuja ja ongelmia jotka kehittävät tarvittavia työelämätaitoja - vuorovaikutustaitoja unohtamatta. Train your Brain! -hankkeessa kehitettävän materiaalipaketin avulla opettaja voi paremmin opettaa yllä mainittuja tavoitteita. Koulutamme myös opettajia käyttämään näitä työkaluja apuna omassa työssään.

Train your Brain! toteutetaan yhteistyössä Espanjan, Kreikan ja Viron kanssa. Robotiikka ja tiedekasvatusyhdistys on hankkeen koordinaattori.

Lataa alapuolelta itsellesi Scratch-webinaarin esite. Webinaari järjestetään 20.11.2022. Ilmoittaudu mukaan.

FIRST LEGO League eli tutummin FLL

FIRST LEGO Leaguen kokonaisuutta (aluetapahtumat ja -kilpailut, ohjaaja- ja tuomarikoulutus, materiaalit jne.) hallinnoi FLL Suomi, jonka sivuilla pääset tutustumaan monipuoliseen toimintaan. Löydät enemmän tietoa sisällöstä KILPAILUT-sivulta. Löydät FLL-yhteisön ja pääset mukaan toimintaan First Lego League Suomen omilla nettisivuilla.

FLL on laadukasta ja sertifioitua toimintaa. Tutustu FLLn sertifikaattiin Education Alliance Finlandin sivuilla.

Englanniksi käytettävissä on laaja kokoelma tutoriaaleja ja muuta Lego-robotiikka sisältöä eri teemoilla.

Ready-Set-Robot

Ready-Set-Robot (linkki vie ulkoiselle sivulle) on Erasmus+ -projektimme tulos, joka toteutettiin yhteistyössä virolaisten, latvialaisten ja ruotsalaisten kanssa. Tuloksena on videomateriaalia sekä FIRST LEGO Leaguesta, että muista robotiikan kisalajeista. 

Katso ohjeet ja vinkit myös videoina! 

  • Erasmus+ -Agreement nro on 2018-KA201-03.
  • Koulutukset 2021 vko 2-12. Lisätiedot FLLn sivuilta (linkki)

Meet And Code (linkki vie ulkoiselle sivulle)